تولید کیت تشخیص آلاینده ها در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اعلام نمود: تحقیقات این پژوهشگاه منجر به صرفه جویی 41 میلیون دلاری ارز در کشور شده است.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، با برگزاری مراسم تودیع و معارفه، دکتر غلامرضا صالحی جوزانی بعنوان سرپرست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب گردید. تا حالا دکتر گلکاری در سمت ریاست این پژوهشگاه مشغول به فعالیت بوده است. م
دکتر غلامرضا صالحی جوزانی استاد پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بوده است.
در این مراسم دکتر گلکاری با اشاره به برنامه های اجرائی در این پژوهشگاه برای توسعه فناوری های حوزه بیوتکنولوژی، اظهار نمود: کمبود اعتبارات یکی از چالش های ما بوده است که اهتمام شد با روش هایی پاسخگوی اجرای پروژه های تحقیقاتی باشیم.
دکتر جوزانی همین طور بیوتکنولوژی را یکی از ۸ فناوری برتر دنیا دانست و اظهار داشت: بازار جهانی این فناوری ۵۵۰ میلیارد دلار برآورد شده که این میزان گردش پول در زمینه نفت و فرآورده های سوختی وجود ندارد.
وی افزود: بازار در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی در سال ۲۰۲۱ بیش از ۶۰ میلیارد دلار بوده است که این میزان تا ۵ سال آینده به ۱۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید و این امر باعث شده تا مسئولان به این حوزه توجه بیشتری داشته باشند.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اعلان اینکه در سالهای اخیر هوش مصنوعی و پرینترهای ۳ بعدی به حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی وارد شده است، بر حرکت پژوهشگران دراین زمینه اصرار کرد.
وی، تاسیس این پژوهشگاه را مربوط به سال ۷۹ دانست و اظهار نمود: این پژوهشگاه دارای ۴ مرکز منطقه ای است که مرکز مشهد به سبب نبود نیروی انسانی فعالیت آن متوقف شده و امیدواریم با راهکارهای مناسبی این مرکز نیز فعالیت خودرا از سر گیرد.
صالحی جوزانی ماموریت این پژوهشگاه را استفاده از تکنولوژی های جدید در ایجاد امنیت غذایی نام برد و تصریح کرد: در این راستا بیشتر تکنولوژی های جدید در این عرصه در این پژوهشگاه توسعه یافته است، ضمن آنکه امکانات تحقیقاتی ما جزو بالاترین های حوزه کشاورزی شمرده می شود.
وی ۳۰ مورد انتقال فناوری طی ۱۵ سال اخیر را از دیگر دستاوردهای این پژوهشگاه ذکر کرد و افزود: علاوه بر آن دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی منجر به ۴۱ میلیون دلار صرفه جویی ارزی شده است.
صالحی جوزانی افزود: همین طور این پژوهشگاه به کیت تشخیص آلودگی هایی چون آمونیاک دست یافته است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب