بسته اخبار علم و فناوری،

از ترمزی اضطراری برای خواب کردن تا آشتی باردیگر زمین ۳۸ سال بعد از فاجعه هسته ای

از ترمزی اضطراری برای خواب کردن تا آشتی باردیگر زمین ۳۸ سال بعد از فاجعه هسته ای

به گزارش دانلود فایل، دنیای علم و فناوری در روزی که گذشت، آبستن اخبار متعدد و مهمی بود که باهم در این بسته خبری آنها را به صورت خلاصه از نظر می گذرانیم.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، امروز شنبه اول تیر ۱۴۰۳ علم و فناوری در ایران و جهان شاهد اخبار متفاوتی بود که خواندن آنها خالی از لطف نیست.
از اخبار قابل توجه امروز میتوان به «ترمز اضطراری» که بیشتر موجودات زنده زمین را به خواب می برد، قابل کشت شدن باردیگر خاک چرنوبیل، آب و هوای شهرتان در سال ۲۰۸۰ را حالا تجربه کنید، مشاهده یک شفق قطبی نادر برای نخستین بار از زمین، کشف جدیدی برای پیشگیری از ریزش مو و رویکرد معاونت علمی دولت سیزدهم به مجموعه های دانش بنیان اشاره نمود.
حالا در ادامه به صورت خلاصه به مرور گزیده اخبار امروز می پردازیم.
قابل ذکر است که شما مخاطبان ارجمند در صورت تمایل به خواندن مشروح هر خبر می توانید روی تیتر آن که به رنگ آبی درآمده است، کلیک کنید و به محتوای آن دسترسی یابید.
«ترمز اضطراری» که بیشتر موجودات زنده زمین را به خواب می برد!
خیلی از میکروب ها و سلول ها در خوابی عمیق فرو رفته اند و منتظر لحظه ای مناسب برای فعال شدن هستند. زیست شناسان پروتئین گسترده ای را کشف کرده اند که به صورت ناگهانی فعالیت سلول را متوقف می کند و به همان سرعت هم آنرا باردیگر فعال می کند.
آب و هوای شهرتان در سال ۲۰۸۰ را حالا تجربه کنید
یک اپلیکیشن تحت وب که توسط دانشمندان توسعه یافته است به کاربران نشان داده است که آب و هوای شهری که در آن سکونت دارند در سال ۲۰۸۰ مشابه آب و هوای فعلی کدام شهر است.
خاک چرنوبیل باردیگر قابل کشت شد
زمینهای کشاورزی بزرگی که از زمان وقوع فاجعه هسته ای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ با برچسب «آلوده» طبقه بندی شده و به حال خود رها شده بودند، حالا بعد از ۳۸ سال باردیگر می توانند برای کشت محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار گیرند.
معاونت علمی دولت سیزدهم، رویکرد فعالی از لحاظ رفتن به مجموعه های دانش بنیان اتخاذ کرد
معاون علمی رئیس جمهور طی سخنانی در جلسه توافق نامه برش استانی قزوین با بیان اینکه یکی از اهداف معاونت علمی در برنامه برش استانی علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، هم افزایی بین بخش های مختلف زیست بوم علم و فناوری است، تصریح کرد: دغدغه هم افزایی هزینه کردها و اقدامات استانداری، پارک های علم و فناوری وزارت علوم و بخش خصوصی، معاونت را به عملیاتی کردن برنامه برش استانی رهنمون کرد.
مشاهده یک شفق قطبی نادر برای نخستین بار از زمین
یک دوربین درخشش گسترده و پراکنده ساخته شده از یک شفق قطبی غول پیکر را ثبت کرده است.
کشف جدیدی برای پیشگیری از ریزش مو
دانشمندان می گویند با مسدود کردن یک مکانیسم بیولوژیکی باستانی میتوان از ریزش مو جلوگیری کرد.
کشف یک رودخانه ۴۰ میلیون ساله مدفون زیر یخ های قطب جنوب
زمین شناسان با مطالعه نمونه های رسوبی از دریای آموندسن شواهدی از یک سیستم رودخانه ای باستانی ۴۰ میلیون ساله در جنوبگان کشف کردند.
ثبت بزرگترین زمینلرزه در کاشمر و بیشترین زلزله های بزرگتر از ۳ در استان کرمان
در هفته گذشته کاشمر استان خراسان رضوی با زمینلرزه هایی به بزرگای ۵، ۳.۸، ۲.۵ و ۲.۷ و رباط کریم استان تهران با زلزله ای به بزرگای ۳ لرزیدند، ضمن آنکه در استان کرمان ۴ زمینلرزه بین ۳.۱ تا ۳.۹ رخ داد.
هوش مصنوعی تعمیرکار خودرو های الکتریکی می شود
استارت آپ کینتیک اتومیشن(Kinetic Automation) یک سیستم رباتیک برای تشخیص زودهنگام مشکلات سیستم دیجیتال خودرو های الکتریکی بوجود آورده است.
نمایش سگ های رباتیک مسلح چینی، قانونگذاران آمریکایی را نگران کرده است
سگ های رباتیک مجهز به اسلحه که توسط پکن در رزمایش جنگ چین و کامبوج که اخیرا به پایان رسیده است، دیده شد، نگرانی هایی را در ایالات متحده برانگیخت.
کپسول «استارلاینر» تا ماه ژوئیه به زمین بازنمی گردد
کپسول فضایی «استارلاینر» قرار بود روز ۲۶ ژوئن به زمین بازگردد اما حالا اعلام شده است که حداقل تا روز دوم ژوئیه باز نخواهد گشت.
مهلت ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه بسته «۱۰۰۰ فناور» تمدید شد
مهلت ثبت نام شرکتهای دانش بنیان نوپا برای بهره مندی از تسهیلات قرض ‍ الحسنه ۳ میلیارد تومانی بسته حمایتی «۱۰۰۰ فناور» با عنایت به استقبال آنها از این تسهیلات تا پایان تیرماه ۱۴۰۳ تمدید گردید.
خیز تایوان برای رشد تولید ۳ برابری ریزتراشه ۳ نانومتری در سال ۲۰۲۴
صنعت نیم رسانای تایوان TSMC به علت تقاضای بالای مشتریان در برنامه های خود افزایش سه برابری تولید ریزتراشه ۳ نانومتری را در سال ۲۰۲۴ قرار داده است و ۷ پروژه جدید کارخانه ریزتراشه را در سال ۲۰۲۴ آغاز خواهد نمود.
ChatGPT نمی تواند میگرن را درمان کند
دکتر «رابرت بنکدار» دانشمند ایرانی تبار که بیشتر از دو دهه برای درمان میگرن تلاش کرده، اعتقاد دارد که ChatGPT نمی تواند راهنمای خوبی برای درمان این مشکل باشد.



1403/04/03
11:46:16
5.0 / 5
5708
تگهای خبر: استارت آپ , پروژه , تولید , ثبت نام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل
ارائه تلفیقی از خدمات ذخیره سازی ابری و محتوای مرتبط با فناوری اطلاعات