ظهور كلاهبرداری های تلفنی جدید در آستانه اربعین
به گزارش دانلود فایل كلاهبرداری های تلفنی در بازه های زمانی مختلف حتی مناسبت های متفاوت ظاهر می شوند و به تازگی با وعده برنده شدن در قرعه كشی و بهره مندی از كمك هزینه سفر به كربلا و نجف، مبادرت به كلاهبرداری می شود.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، طی سال های گذشته همواره اخباری جعلی در خصوص برنده شدن در قرعه كشی ها منتشر می شد؛ عده ای با جعل عنوان اپراتورهای تلفن همراه از مردم كلاهبرداری می كنند و حتی در بعضی موارد، كلاهبرداران با فرد تماس گرفته و گفته اند شما در یك برنامه رادیویی برنده مسابقه یكی از اپراتورها شده اید و برای دریافت جایزه، او را تا پای دستگاه خودپرداز كشانده و از وی اخاذی كرده اند.
این گونه كلاهبرداری ها و اساسا همه كلاهبرداری ها، به موضوعی می پردازند كه در ابتدای كار بسیار جذاب به نظر می رسند؛ مثلاً می گویند: شما برنده جایزه ای از یك مسابقه شده اید، یا این كه به شما پیشنهاد می دهند در یك موقعیت كه در تمام زندگی تان فقط یك مرتبه تكرار می شود و یك شانس فوق العاده برای شما بوجود می آورد و در آن امكان هیچ باخت یا ضرری وجود ندارد، شركت كنید.
اما این روزها با نزدیك شدن به ایام اربعین حسینی، در یكی از انواع این كلاهبرداری های تلفنی، در تماسی با مشترك گفته می شود: شما بعنوان مشترك منتخب فلان اپراتور، به علت خوش حسابی و عدم شكایت از خطتان، برنده یك قرعه كشی شدید. جایزه این قرعه كشی، سفر زیارتی كربلا و نجف (معادل پنج میلیون تومان) همراه دو میلیون تومان بن خرید كالا از فروشگاه های ایرانی در این دو شهر است و حتی اگر جایزه را نخواهید، 10 ماه مكالمه و اینترنت مجانی به شما تعلق می گیرد.
زمانی كه شخص مورد نظر به نحوه پرداخت جوایز می رسد، می گوید: از آنجایی كه رئیس بانك مركزی اظهار كرده كه شماره حساب و شماره كارت خویش را به صورت تلفنی اعلام نكنید و قانون هم اجازه این كار را به ما نمی دهد، سه بانكی كه در آنها حساب دارید را نام ببرید تا مبلغ هفت میلیون تومان به صورت سه قسط 3/۵، ۲/۵ و دو میلیونی به حساب شما واریز شود.
در ادامه هم به شما می گوید به نزدیك ترین دستگاه عابربانك بروید و دو رسید بانكی بگیرید و قبل از آن اعلام كنید تا این دستگاه ها چه فاصله زمانی دارید. اما در صورتیكه از فرد تماس گیرنده بخواهید به جای مراحلی كه از شما درخواست كرده، آدرسی به شما بدهد تا بتوانید جایزه تان را به صورت حضوری و با عرضه مدارك دریافت كنید، با پاسخ منفی و اما و اگر روبه رو می شوید و آن زمان است كه به درستی این تماس و برنده شدن در قرعه كشی شك می كنید.
بارها اعلام شده نكاتی كه باید به آنها توجه داشته باشید، این است كه اپراتورها اسامی برندگان خویش را از كانال های رسمی خود اعلام می كنند، ازاین رو اگر فردی با شماره ناشناس با شما تماس گرفت و خویش را نماینده اپراتور تلفن همراه معرفی نمود، حتما در صحت ادعای او شك كنید. شما اگر برنده مسابقه ای در یك اپراتور همراه شوید، از همان اپراتور با شما تماس می گیرند، نه از خط موبایل و آن هم با اپراتوری غیر از اپراتور مربوطه. دیگر اینكه هیچ اپراتوری از برنده طرح خود شماره حساب، موجودی و رمز نمی خواهد، بلكه جایزه به صورت حضوری و در یك مراسم رسمی اعطا می شود.
البته این جعل عنوان ها تنها به اپراتورهای تلفن همراه هم محدود نمی گردد و تابحال حتی وزارتخانه ها، شركت ها و سازمانهای مختلفی درباره دریافت تماس ها و پیامك های مشكوك اخطار داده اند. همان گونه كه قبل از این درباره ارسال پیامك های سودجویانه ای كه در آنها از نام وزارت ارتباطات سوءاستفاده می شود، اخطار داده شده بود.
به مشتركان سفارش می شود برای پیشگیری از ایجاد چنین مواردی به اطلاع رسانی سازمان ها از راه پیامك، تبلیغات و پورتال رسمی آنها توجه نمایند تا اگر به مواردی غیر از آنها و یا به كلاهبردارها برخوردند، خویش را در مقابل آنها ایمن كنند. همینطور هر جایی كه احساس كردند مورد متناقضی وجود دارد، یا هرگاه به فرد تماس گیرنده شك كردند، بهترین راه این است كه تماس را قطع كنند. در صورتیكه در یكی از این اپراتورها، برنده قرعه كشی شده باشید، جایزه شما به نحو دیگری برایتان ارسال می شود، اما با قطع كردن تماس می توانید از یك كلاهبرداری تلفنی جلوگیری كنید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب