تولید آزمایشگاهی افزایه حفاری با كاربرد در صنایع نفت و دارویی

تولید آزمایشگاهی افزایه حفاری با كاربرد در صنایع نفت و دارویی

به گزارش دانلود فایل محققان یكی از شركت های مستقر در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیركبیر در مطالعات خود موفق به تولید آزمایشگاهی افزایه حفاری كنترل كننده فیلتراسیون سیال حفاری شدند كه به قول آنها این ماده علاوه بر صنعت نفت در سایر حوزه ها همچون صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی به كار می آید.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، دكتر محسن ده ودار از محققان این طرح اظهار داشت: به علت نیاز فراوان بازار به این مواد افزودنی حفاری و عدم تولید نمونه با كیفیت و استاندارد در داخل كشور نسبت به اجرای طرحی با عنوان "دستیابی به روش تولید افزایه های حفاری صنعت نفت" اقدام كردیم.

وی هدف از اجرای این تحقیق را دستیابی به روش ساخت این مواد در فاز نیمه صنعتی و صنعتی دانست و تصریح كرد: نهایت موفق به تولید افزایه های حفاری با كیفیت مورد نظر در مقیاس آزمایشگاهی شدیم.

ده ودار، مشكل اصلی اجرای این طرح را نبود تجهیزات دقیق آزمایشگاهی و وجود یك منبع جامع برای راهنمایی و پیشبرد طرح ذكر كرد و خاطرنشان كرد: ازاین رو با استفاده از ساده ترین تجهیزات موجود، هزینه شخصی و استفاده از منابع مختلف در بخش های دانشگاهی و صنعتی و انجام آزمایش های متعدد، نتیجه مطلوب حاصل شد.

این دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیر كبیر افزود: با عنایت به بررسی های انجام شده، ماده مورد مطالعه نه تنها در صنعت نفت ایران بلكه در صنعت نفت كشورهای همسایه هم تقاضای فراوانی دارد.

او همینطور افزود: علاوه بر آن، استفاده از این ماده در داخل كشور تنها به بخش حفاری مربوط نمی شود؛ بلكه در صنایع مهم و بزرگی همچون صنعت خوراكی، صنعت آرایشی و بهداشتی، صنعت دارویی و صنعت نظامی هم كاربرد دارد.

وی تولید این افزایه در فاز نیمه صنعتی و صنعتی را فاز توسعه ای این طرح نام برد و اضافه كرد: وجود بازار گسترده در داخل و خارج از كشور، بومی سازی و رفع موانع تحریم، امكان صنعتی كردن طرح در مدت زمان كم، امكان استفاده از ظرفیت های خالی موجود در خطوط تولید مواد شیمیایی داخل كشور همچون مزیت های تولیدی این ماده به حساب می آید.

ده ودار، استفاده از مواد اولیه داخلی، كیفیت بالاتر نسبت به نمونه های موجود، امكان اصلاح و بهبود خواص فعلی با عنایت به تجربه كسب شده در این عرصه، استفاده از این ماده در بازارهای خوراكی، آرایشی و بهداشتی و دارویی از مزیت های رقابتی این محصول است.

این محقق دانشگاه صنعتی امیركبیر كاربرد اصلی این ماده را در صنعت نفت دانست و خاطرنشان كرد: اما با تحقیقات بیشتر، بیشتر از ۲۰ حوزه صنعتی همچون تولید رنگ های صنعتی و ساخت سرامیك جهت استفاده از این ماده شناسایی شد كه با كمك خواص بوجود آمده توسط این ماده، می توان از آن در این صنایع بهره برد.

به قول وی مهمترین صنایع غیر نفتی كه بازار نسبتا گسترده تری دارد، صنایع خوراكی، آرایشی و بهداشتی، دارویی و نظامی هستند.

بر مبنای اعلام دانشگاه امیركبیر، این طرح از جانب دكتر محسن ده ودار، مهران فقفوری، علی سلمانی سیاح و علیرضا كیانی از دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیركبیر اجرایی شده است.



1398/11/29
15:09:37
5.0 / 5
3825
تگهای خبر: استاندارد , تولید , دانشگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل