قائم مقام وزیر علوم در نشست مجازی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها مطرح كرد
از روان سازی انتشار مجلات علمی تا جهت دهی پایان نامه های پژوهشی
به گزارش دانلود فایل قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به رویكردهای جدید در حوزه پژوهش و فناوری و ایجاد زیرساخت های پژوهشی اظهار داشت: همچون این رویكردها و سیاست های جدید واگذاری اختیارات بیشتر به دانشگاه ها، روان سازی انتشار مجلات علمی، ایجاد مراكز تحقیقاتی در دانشگاه ها و همكاری انجمن های علمی دانشجویی با پارك های علم و فناوری و جهت دهی پایان نامه های پژوهشی جهت حل مشكلات كشور است.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، دکتر عبدالرضا باقری در پنجاه و سومین نشست مجازی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور که امروز (چهارشنبه، 31 اردیبهشت) در سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، با اشاره به توفیقات روز افزون آموزش عالی کشور در سال های اخیر، مطالبات اصلی و جدی وزارت علوم از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در شرایط کنونی را تربیت نیروهای ماهر، کمک به اشتغال آفرینی و پاسخگویی و عرضه راهکارهای عملی و دقیق برای حل مشکلات و معضلات جامعه و مردم عنوان نمود.
وی اظهار نمود: مقالات پر استناد، ارتقای جایگاه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در حوزه نوآوری و ارتقای رتبه بندی دانشگاه از دستاوردهای افتخارآفرین دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری بوده است که باید با رشد بیشتر تداوم یابد.
قائم مقام وزیر علوم با اشاره به ظرفیت ها و ابزارهای تحقق رویکردهای جدید اضافه کرد: یکی از این ظرفیت ها ماده پنج آئین نامه ارتقا است که چندین بار به دانشگاه ها ابلاغ گردیده و در جهت تحقق اهداف جدید انتظار می رود برای ارزش گذاری فعالیتهای اعضای هیئت علمی تدابیری اتخاذ شود.
وی اظهار داشت: هدف ماده ۵ این بود که ظرفیت هایی ایجاد کند تا هر دانشگاه و موسسه ای متناسب با مأموریت هایی که دارد آنها را در چارچوب ماده ۵ آئین نامه ارتقاء پیشنهاد دهد و در تحقق اهداف جدید وزارت علوم از آن استفاده نماید.
باقری اضافه کرد: دومین ظرفیت و ابزار قانونی که در اختیار ما قرار دارد آئین نامه ترفیع است که این آئین نامه یکی از ابزارهای مدیریت دانشگاه ها است که برای اجرای سیاست های جدید در دانشگاه و موسسه اتخاذ می شود و تصویب آن هم آسان تر از آئین نامه ارتقا است و در هیات امنای دانشگاه مصوب می شود.
وی افزود: ایجاد زیرساخت های لازم برای انجام مأموریت ها هم یکی از اقدامات است که سال قبل هم به همت دکتر برومند صورت گرفت و وام تجهیزات به مبلغ ۴۰ میلیون یورو وصول و به دانشگاه واریز شد. البته بخشی از این منابع در اعتبارات سال ۹۹ هم تکرار شده است که در چارچوب آن تجهیز و تولید مواد اولیه و تجهیزات لازم برای آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه ها از اولویت های معاونت پژوهشی به حساب می آید.
طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، قائم مقام وزیر علوم اظهار داشت: اطلاعیه ای در ستاد وزارت علوم در حال تدوین است به نام بیانیه دانشگاه های جامعه محور و کارآفرین که هدف از تهیه این بیانیه همفکری و ایجاد فرهنگ و ادبیات مشترک در مورد دانشگاه های جامعه محور و کارآفرین است و امیدواریم که مورد توجه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و فناوری قرار گیرد.
منبع: دانلود فایل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب