تاکید وزیر ارتباطات بر تبلیغ و ترویج قابلیت اتصال پیامرسان های داخلی
دانلود فایل: به گزارش دانلود فایل، وزیر ارتباطات با اعلان اینکه قابلیت اینترکانکشن تا حدود هفت ماه آتی در اروپا و برای همه سکوها و پلت فرم های جهانی الزامی می شود، اظهار داشت: ما این کار را برای نخستین بار انجام دادیم و الان نیاز به تبلیغ و ترویج این مساله جهت معرفی به مردم وجود دارد.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در حاشیه اولین همایش و نمایشگاه صنعت پست، تجارت الکترونیک، لجستیک هوشمند و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران درباره ی میزان استقبال از قابلیت اینترکانکشن میان پیامرسان های داخلی اظهار داشت: قابلیت اتصال متقابلی که میان پیامرسان ها راه اندازی شده، بسیار عالی است و در کلاس جهانی، اتحادیه اروپا آنرا به قانون تبدیل نموده است.
وی ادامه داد: حالا نیاز به تبلیغ و ترویج وجود دارد که این توانایی به مردم معرفی شود و گفته شود نیاز ندارند برای ارتباط چند پیامرسان را نصب کنند، بلکه هر پیام رسانی که بیشتر استفاده دارند را نصب می کنند و هر کسی که با آنها کار داشته باشد، بوسیله سایر پلتفرم ها و با بهره گیری از این توانایی می تواند به آنها پیام بفرستد.
زارع پور اظهار داشت: حتی در قدم بعد بدنبال ایجاد کانال و گروه هستیم. بصورت کلی قابلیت خوبی است که مردم بشناسند و بهره گیرند.
وزیر ارتباطات درباره ی بروز چالش پس از عدم تغییر ساعت رسمی برای برخی دستگاه های الکترونیکی اظهار داشت: اگر به سایت بین المللی تنظیم ساعت مراجعه کنید، مشاهده می کنید که از شهریور سال قبل بحث عدم تغییر ساعت انجام شده بود و در سایت وجود دارد. از ثانیه های اول سال ۱۴۰۲ تمام سرورهای جهانی ساعت دقیق را نشان دادند؛ مساله ای که اشاره شد، به فناوری برخی گوشیها مربوط است که نیاز به بروزرسانی دارد و تولیدکننده گوشی باید این کار را انجام دهد. شاید در بالای ۹۰ درصد گوشیها انجام شده باشد اما برای تعدادی از مدلهای گوشی مانند سامسونگ هنوز این اتفاق رخ نداده که درحال رایزنی هستیم و یک به یک در حال انجام می باشد. این ماموریت وزارت ارتباطات نیست بلکه به وزارت صمت مرتبط می باشد که البته درحال رایزنی هستیم تا مشکل حل شود. اما کمی زمانبر است و آن چه که به عهده ما بوده انجام شده است.
وی درباره ی برنامه وزارت ارتباطات در حوزه ثبت نام شرکتها در طرح نوآوری اظهار داشت: وزارت ارتباطات تمام قد حامی شرکت های دانش بنیان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است. در روز جهانی ارتباطات نمایشگاهی را از تجهیزات تولید داخل که طی ۲۰ ماه اخیر در داخل کشور بومی سازی شده است را داشتیم. الحمدالله حرکت خوبی شروع شده و همین طور در عرصه بومی سازی هم اولویت های جدید را اعلام کردیم و شرکت هایی که در این زمینه کار می کنند هم مورد حمایت ما، معاونت علمی و وزارت صمت هستند.
او اشاره کرد: در عرصه سکو و پلت فرم نیز ما حامی، مبلغ و استفاده کننده ظرفیتهای داخلی کشور در این زمینه هستیم و همه ظرفیتهای وزارت ارتباطات از منابع مالی گرفته تا دیگر موارد در اختیار شرکت های دانش بنیان است.
وی درباره ی نگاه وزارت ارتباطات به پست، اشاره کرد: طی چند سال قبل خصوصاً دوران کرونا اقبال مردم به خریدهای اینترنتی و کسب و کارهای برخط بیشتر شده است البته یک جهت گیری جهانی بود و در همه جای دنیا این صورت گرفت. بدین سبب شاید بتوان اظهار داشت که پست جمهوری اسلامی ایران و لجستیک یک پوست اندازی کرد و از پاکت به سمت بسته های بزرگ رسید و الان پست درحال تبدیل شدن به ستون فقرات در اقتصاد دیجیتال کشور است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: بیش از ۷۰ درصد کسب و کارهای اینترنتی کالامحور هستند و کالاهایشان توسط همین شرکت هایی که مشاهده می کنید، جابه جا می شوند. ما دنبال این هستیم که از ظرفیتهای تکنولوژیهای جدید برای هوشمندسازی لجستیک در کشور بخصوص پست استفاده نمائیم تا بتوانند خدمات باکیفیت تری را به مردم ارائه کنند. امیدواریم تا پایان دولت کاری انجام دهیم که اگر مردم عزیز چیزی را آنلاین خریداری می کنند یا خواستند بسته ای را پست کنند، در بازه های چند ۱۰ دقیقه این مساله تسهیل شود. همین طور شرکت ملی پست از حیث تعداد مرسوله در ۲۰ ماه گذشته قریب به ۳۵۰ میلیون مرسوله را جا به جا کرده است البته مقدار بسیاری هم توسط بخش خصوصی جابه جا شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: کاری که در این دوره انجام شده، قابل مقایسه نیست و ما بیش از ۴۰۰۰ روستا را طی 20 ماه برای نخستین بار به اینترنت متصل کردیم؛ ۳۰۰۰ روستا باقی مانده که تا انتهای سال همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پر سرعت متصل خواهیم کرد.
نزدیک به ۹۲ درصد روستاها به اینترنت متصل شده اند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همین طور در مراسم افتتاحیه اولین همایش و نمایشگاه صنعت پست، تجارت الکترونیک، لجستیک هوشمند و صنایع وابسته هم اظهار داشت: از همه عزیزانی که برای این نمایشگاه زحمت کشیدند تشکر میکنیم، ان شاالله این نمایشگاه نقطه عطفی در عرصه پست باشد.
وی ادامه داد: بحث کسب و کارهای اینترنتی در کشور شاید زودتر از سایر کشورها آغاز شد و رونق گرفت. به جهت اینکه به جایگاه خوبی در اقتصاد دیجیتال برسیم، به مقدماتی نیاز دارد که یکی از آن زیرساخت است که بخشی به ما و به دیگر بخش ها مرتبط می باشد. یکی از اقدامات گفته شده زیرساخت است که الحمدلله ما در روستا و شهر کشورمان دسترسی به اینترنت وجود دارد و نزدیک به ۹۲ درصد روستاها به اینترنت متصل شده اند و تا پایان امسال روستایی نخواهیم داشت که به شبکه پرسرعت متصل نیست.
وی جابه جایی الکترونیکی ۹۸ درصد مبادلات پولی کشورمان را نشانه پیشرفت دراین زمینه دانست و افزود: خوشبختانه زیرساخت های برای اقتصاد الکترونیکی در کشورمان آماده است و به جهت اینکه به جایگاه خوبی در عرصه اقتصاد دیجیتال برسیم نیازمند یک سری مقدمات و زیرساخت ها هستیم.
زارع پور با اعلان اینکه تا زیرساخت نباشد، فناوری معنا ندارد، اظهار داشت: در حوزه فیبر نوری هم تا الان سه میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند و در نظر داریم تا انتهای سال ۸ الی ۱۰ میلیون نفر تحت پوشش قرار بگیرند. الحمدالله در عرصه سکوها و پلت فرم های داخلی ما جزو کشورهایی هستیم که پلتفرم های بومی خودرا داریم و هم اکنون نیاز کشور در خرید و فروش برخط بوسیله پلت فرم های داخلی به انجام می رسد.
زارع پور با اشاره به این که به سبب وجود پلت فرم های بومی قوی در عرصه تجارت الکترونیکی، کسی در کشور احساس نیاز به خدماتی چون آمازون و Ebay ندارد اظهار داشت: ما پلت فرم های بومی قوی در عرصه تجارت الکترونیکی داریم و باید به افرادی که برای این مساله تلاش نموده اند، سرداران استقلال کشور گفت. یک عده در میدان جنگ جنگیدند تا خاک ما به دشمن نرسد و یک عده از جوانان نخبه ما نیز تلاش نموده اند تا در فضای مجازی به دشمن نیازمند نشویم و خاکمان را در این فضا به آنها ندهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سخنانش تاکید کرد: لجستیک قابل اتکا و هوشمند از دیگر زیرساخت های مورد نیاز است و بحث تضمین کالا و و حساب امانی هم از موارد مورد توجه است که ما موضوع حساب امانی را پیگیری می نماییم. بخش خصوصی دراین زمینه اقداماتی انجام داده است اما در بخشنامه سال قبل بانک مرکزی موظف به ایجاد حساب امانی شد.
وی اشاره کرد: با وجود زحمات کشیده شده در عرصه پست اما ما فاصله داریم تا به پست هوشمند برسیم. باید حداکثر استفاده خود از تکنولوژی های جدید را داشته باشیم تا درنهایت خدمت قابل اتکا به مردم ارائه بدهیم. باید به این گفته برسیم که مردم بتوانند هر کالا و محصولی که خریداری می کنند با دقت چند دقیقه داشته باشیم. به عبارتی باید از بازه زمانی ساعت شروع نماییم تا در دو سال آینده به بازه زمانی دقیقه برسیم.
زارع پور در آخر اظهار داشت: در نهایت تلاش می نماییم تا سطح رفاه مردم بالا برود وخواهشم از دوستان این است که کار را دنبال کنند. نمایشگاه امروز، نمایشگاه خوبی است تا ظرفیت ها برای هدف لجستیک هوشمند ریشه یابی و به کار گرفته شود.
منبع: دانلود فایل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب