فیلمی از روند ساخت فرودگر قمری جدید ژاپن
دانلود فایل: شرکت خصوصی ژاپنی «آی اسپیس» که در حوزه پروازهای فضایی فعالیت دارد، روند ساخت فرودگر قمری خودرا برای ماموریت جدید فرود آمدن روی ماه در سال 2024 به نمایش گذاشت.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، ویدئوی جدید شرکت «آی اسپیس»(ispace)، فرودگر ماموریت «میشن ۲»(Mission 2) را نشان میدهد که اگر همه چیز طبق برنامه جلو برود، میزبان یک ماه نورد کوچک برای پرتاب در زمستان ۲۰۲۴ خواهد بود.
مقامات آی اسپیس در حساب ایکس شرکت نوشتند: مهندسان ما روی سیستم محرکه فرودگر قمری، بدنه اصلی و سیستم های الکتریکی کار کرده اند.
ماموریت جدید در صورت رسیدن به سطح ماه، میزبان یک میکروماه نورد خواهد بود که فقط ۳۱.۵ سانتی متر عرض، ۵۴ سانتی متر طول و حدود پنج کیلوگرم وزن دارد. همچنین، یک دوربین با وضوح بالا را در نزدیکی قسمت جلوی خود حمل می کند تا هنگام جمع آوری نمونه ها، از خاک ماه عکس بگیرد.
این دومین تلاش آی اسپیس برای فرود آمدن روی ماه بعد از یک خطای مسیریابی است که به سقوط در نخستین تلاش آن در سال ۲۰۲۳ منجر گردید. نخستین ماموریت شرکت آی اسپیس روی ماه، فرستادن فرودگر «هاکوتو-آر»(Hakuto-R) بود که در دسامبر ۲۰۲۲ به فضا پرتاب شد اما هنگام کوشش برای فرود آمدن در ماه آوریل سقوط کرد. کامپیوتر داخلی فرودگر، ارتفاع را اشتباه محاسبه کرد و موجب یک فرود تصادفی شد.
بیشتر بخوانید:
یک دهانه روی ماه موجب شد فرودگر قمری ژاپن سقوط کند
فرودگر میشن ۲، بسیار نزدیک به فرودگر هاکوتو-آر است که وزن آن حدود ۱۰۰۰ کیلوگرم بود. شرکت آی اسپیس اظهار داشت که ماموریت جدید دارای نرم افزار و سایر تنظیمات بر طبق رخدادهای ماموریت «میشن ۱» است.
فرودگر این ماموریت، «رزیلینس»(Resilience) نام دارد که با شعار شرکت «هرگز از تلاش قمری دست نکشید» همسو است. بعد از میشن ۲، میشن ۳ صورت خواهد گرفت که برای پرتاب در سال ۲۰۲۶ برنامه ریزی شده است. این ماموریت از فرودگر قمری «آپکس ۱.۰»(Apex 1.0) استفاده خواهدنمود که یک فرودگر بزرگتر با ظرفیت بار پیش بینی شده ۵۰۰ کیلوگرم است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب