افزایش ۵ برابری سهمیه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی

افزایش ۵ برابری سهمیه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی

به گزارش دانلود فایل، معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به برنامه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی، اظهار داشت: با اینکه سهمیه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی امسال ۵ برابر شده و به ۵۰۰۰ نفر رسیده است، اما دستگاههای اجرایی تقاضای افزایش سهمیه جذب نخبگان را دارند.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، رسول محمدقلی ضمن اشاره به برنامه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی، تصریح کرد: این برنامه تنها برنامه بدون آزمون برای استخدام نخبگان در دولت از راه یک مسیر ویژه است که در آن نخبگان پس از صلاحیت سنجی در دستگاههای اجرایی جذب خواهند شد؛ البته این جذب به صورت ویژه صورت می گیرد تا فرد در دستگاه میزبان در پست و جایگاه حساس اثرگذار به کار گرفته شود و بتواند از تمام توان تخصصی خود برای بهبود چشم گیر فرایندها و چابک سازی و ارتقاء کارکرد و کارآمدی دستگاه مربوطه استفاده نماید، نه این که تنها بعنوان یک کارشناس معمولی در یک رده شغلی دولتی شاغل شود.

وی تصریح کرد: مهم ترین هدف بنیاد ملی نخبگان در این طرح به کارگیری نخبگان در جایگاه های استراتژیک و بزرگ است تا این افراد بتوانند تحولی بزرگ در نظام اداری کشور ایجاد کنند. با همین رویکرد سهمیه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی امسال ۵ برابر شده و به ۵۰۰۰ نفر رسیده است. جالب تر این که دستگاههای اجرایی تقاضای افزایش سهمیه دارند، چونکه به خوبی اثر وجودی نخبه و نقش وی در حل مسائل کشور را لمس کردند و می دانند حضور یک نخبه در دستگاه آنها تا چه میزان می تواند عملکرد آنها را ارتقاء دهد.

شرکت های خصوصی برای پرداخت حقوق و مزایا به نخبگان هیچ سقفی ندارند

معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان افزود: شرکتهای خصوصی هم برای هسته های مرکزی خود و پست های حساس و استراتژیک تقاضای سهمیه در این برنامه را دارند، چونکه این شرکت ها بخصوص آن دسته ای که در حوزه های نرم افزاری و یا در رابطه با هوش مصنوعی فعالیت می نمایند، به خوبی می دانند حضور یک نخبه در هسته مرکزی آنها تا چه میزان می تواند اثرگذار باشد. نکته مهم این که این شرکت ها برای پرداخت حقوق و مزایا هیچ سقفی برای نخبگان قائل نیستند.

به نقل از بنیاد ملی نخبگان، معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه رتبه های ۱ تا ۱۰۰ کنکور عموماً وارد حوزه های کامپیوتر و نرم افزار می شوند، اظهار داشت: جهت حرکت جامعه نخبگان ایران هم انعکاسی از حرکت نخبگانی در سراسر دنیا است و به صورت طبیعی بخش قابل توجهی از استعدادهای برتر کشور در رشته های در رابطه با کامپیوتر و هوش مصنوعی ادامه تحصیل می دهند. جالب این که تعدادی از این افراد حتی در سن نوجوانی درآمد چند صد میلیونی دارند و بازار کار آنها فراتر از بازار کار کشور است و درآمد آنها به درآمدهای ریالی محدود نیست.




1402/11/20
15:49:27
5.0 / 5
384
تگهای خبر: شركت , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل