جلبک دریایی می تواند به جلوگیری از پارکینسون کمک کند
به گزارش دانلود فایل، پژوهشگران ژاپنی در یک پژوهش جدید دریافتند که آنتی اکسیدان های موجود در یک نوع جلبک دریایی می توانند در جلوگیری از بیماری پارکینسون موثر باشند.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، پارکینسون یک بیماری تخریب کننده عصبی است و در اثر از دست دادن نورون هایی ایجاد می شود که انتقال دهنده عصبی دوپامین مسئول کنترل حرکت و عملکرد شناختی را تولید می کنند.
به نقل از میراژ نیوز، با افزایش سن جمعیت جهان، تعداد بیماران مبتلا به پارکینسون به سرعت در حال افزایش می باشد. بیماری پارکینسون در اثر صدمه عصبی ناشی از تولید بیش از اندازه گونه های فعال اکسیژن ایجاد می شود.
سرکوب تولید گونه های فعال اکسیژن ضروریست چونکه می تواند برای نورون های دوپامینرژیک که انتقال دهنده های عصبی دوپامین را مدیریت می کنند، کشنده باشد. هم اکنون برای درمان پارکینسون، تنها درمان علامتی در دسترس قرار دارد. بنابراین، توسعه روش های درمانی و پیشگیری ضروریست.
«آکیکو کوجیما یوآسا»(Akiko Kojima-Yuasa) دانشیار دانشکده تحصیلات تکمیلی زندگی انسان و بوم شناسی «دانشگاه متروپولیتن اوساکا»(OMU)، سرپرستی یک گروه پژوهشی را بر عهده دارد که اثر فیزیولوژیکی پلی فنل های جلبک دریایی «اکلونیا کاوا»(Ecklonia cava) را بر جلوگیری از پارکینسون تأیید کرده اند.
در این پژوهش، دو نوع آزمایش عملکرد حرکتی روی موش های مبتلا به پارکینسون انجام شد که روزانه به مدت یک هفته آنتی اکسیدان های خوراکی را مصرف کردند و سپس «روتنون» برای آنها تجویز شد. نتایج این آزمایش نشان داد که عملکرد حرکتی کاسته شده با روتنون، بازیابی شده است. همچنین، بهبود در عملکرد حرکتی روده و ساختار مخاط روده بزرگ مشاهده شد.
علاوه بر این، آزمایش های صورت گرفته روی سلول موش های مبتلا به بیماری پارکینسون، تعامل بیوشیمیایی اثر پیشگیرانه اکلونیا کاوا را تأیید کردند. نتایج آزمایش نشان داد آنتی اکسیدان ها آنزیم AMPK را فعال می کنند که یک سنسور انرژی درون سلول است و از تولید گونه های فعال اکسیژن جلوگیری می کنند که سبب مرگ سلول های عصبی می شوند.
پروفسور یوآسا اظهار داشت: این پژوهش نشان داده است که آنتی اکسیدان های اکلونیا کاوا امکان دارد صدمه عصبی را با فعال سازی AMPK و مهار تولید گونه های فعال اکسیژن درون سلول کاهش دهند. امید است که اکلونیا کاوا بتواند به جلوگیری از بیماری پارکینسون کمک نماید.
این پژوهش در مجله «Nutrients» به چاپ رسید.
منبع: itfile.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب