آمدن ترامپ چه تاثیری بر هوش مصنوعی خواهد گذاشت؟

آمدن ترامپ چه تاثیری بر هوش مصنوعی خواهد گذاشت؟

به گزارش دانلود فایل، دونالد ترامپ در طول مبارزات خود در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، وعده های گوناگونی داد که می تواند دانشمندان و سیاست های علمی را تحت الشعاع قرار دهد. اما آیا این وعده ها با رئیس جمهور شدن او، اجرایی خواهند شد؟


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، دستورالعمل های توسعه ایمن هوش مصنوعی (AI) همچون وعده های انتخاباتی دونالد ترامپ جمهوری خواه بود که می تواند دانشمندان و سیاست های علمی را تحت تأثیر قرار دهد. اما انجام تمام این تعهدات آسان نخواهد بود.
به نقل از نیچر، ترامپ که حالا برای بار دوم رییس جمهور منتخب ایالات متحده شده است، با ورود مجدد به کاخ سفید در ماه ژانویه، از مزایایی برخوردار خواهد بود. نخستین باری که وی در سال ۲۰۱۷ به قدرت رسید، پیروزی او غافلگیرکننده بود و خیلی از ناظران دولتی که با نیچر صحبت کردند می گویند که او برنامه محکمی نداشت.
مت دالک(Matt Dallek)، مورخ سیاسی در دانشگاه جورج واشنگتن می گوید: دولت ترامپ که سال آینده میلادی به قدرت می رسد، آمادگی بهتری خواهد داشت اما این بدان معنا نیست که او می تواند هر کاری که می خواهد انجام دهد. در مورد خیلی از وعده های ترامپ نوعی حرکت انقلابی وجود دارد که ممکنست با واقعیت آشفته ی اجرای آن، تضاد داشته باشد.

فعالیت ها و وعده های ترامپ چه تاثیری بر هوش مصنوعی خواهد داشت؟

ترامپ که مشتاق صنعت است، وعده داده که فرمان اجرائی جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در مورد هوش مصنوعی را لغو کند. این دستورالعمل سال قبل برای توسعه ایمن و مسئولانه این فناوری ارائه شد. وعده ترامپ منعکس کننده پلت فرم حزب جمهوری خواه است که می گوید این فرمان اجرائی به مفهوم ممانعت از نوآوری هوش مصنوعی است.
با توجه به این که دستورات اجرائی می تواند ازطریق یک رییس جمهور در هر زمانی لغو شود، این امکان برای ترامپ وجود خواهد داشت که بمحض ورود به کاخ سفید، طرح خودرا اجرا نماید. اما او چه چیزی را بجای آن قرار خواهد داد؟
سورش ونکاتاسوبرامانیان(Suresh Venkatasubramanian)، مدیر مرکز مسئولیت فناوری، در دانشگاه براون در رود آیلند، می گوید: تاکید از محیط نظارتی فاصله می گیرد و شرکت های فناوری، تصمیمات داوطلبانه خودرا در مورد ایمنی می گیرند. ونکاتاسوبرامانیان می گوید که تردید دارد که این برای مقابله با خطرات در رابطه با هوش مصنوعی برای امنیت عمومی، نگرانی های مربوط به حریم خصوصی داده ها و استفاده از الگوریتم های مغرضانه که به گروههای خاصی از مردم لطمه می رساند، کافی باشد.
فرمان اجرائی بایدن بر لزوم اطمینان از این که مدلهای هوش مصنوعی که برمبنای داده های مشتق شده از انسان آموزش داده می شوند، نتایج تبعیض آمیز به بار نمی آورند تاکید داشت. ونکاتاسوبرامانیان می گوید که احتمالاً این یک اولویت مهم برای دولت جدید نخواهد بود. پلت فرم جمهوری خواه می گوید که از توسعه هوش مصنوعی که ریشه در آزادی بیان و شکوفایی انسان دارد، پشتیبانی خواهدنمود.
رومن یامپولسکی(Roman Yampolskiy)، دانشمند کامپیوتر و محقق ایمنی هوش مصنوعی در دانشگاه لوئیزویل در کنتاکی می گوید: بطور کلی حذف سانسور و پشتیبانی از آزادی بیان ایده خوبی است. اما او می گوید: حذف مقررات مربوط به آموزش سیستم های هوش مصنوعی پیشرفته بدترین کاری است که می توانیم برای امنیت مردم آمریکا و جهان انجام دهیم.
باتوجه به خطرات در رابطه با توسعه سیستم های هوش مصنوعی فوق هوشمند، که بطور بالقوه می توانند به روش های غیرقابل پیش بینی عمل کنند و به انسان لطمه برسانند، یامپولسکی و سایر پژوهشگران هوش مصنوعی برای توقف توسعه هوش مصنوعی بحث کرده اند که تنها با مقررات قوی تر می توان به آن دست یافت.




منبع:

1403/08/19
11:14:08
5.0 / 5
55
تگهای خبر: آموزش , دانشگاه , شركت , عكس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل