دستگیری دانشجوی ایرانی دانشگاه آلاباما توسط ماموران اداره مهاجرت آمریکا

دستگیری دانشجوی ایرانی دانشگاه آلاباما توسط ماموران اداره مهاجرت آمریکا

به گزارش دانلود فایل، دانشگاه آلاباما شامگاه چهارشنبه تایید نمود که مقامات فدرال مهاجرت یک دانشجو را در خارج از محوطه این دانشگاه بازداشت کرده اند.


به گزارش دانلود فایل به نقل از نیویورک تایمز، در بیانیه این دانشگاه آمده است که یک دانشجوی مقطع دکترا در دانشگاه آلاباما توسط مقامات مهاجرت فدرال بازداشت شده است.
نام این دانشجو توسط مسؤلان این دانشگاه عنوان نشده است، اما سوابق آنلاین اداره مهاجرت و گمرک نشان داده است که علیرضا درودی، شهروند ایرانی و دانشجوی این دانشگاه، توسط این آژانس بازداشت شده است.
الکس هاوس، سخنگوی دانشگاه آلاباما، اظهار داشت که این دانشجو در خارج از محوطه دانشگاه بازداشت شده است. هنوز دلیل بازداشت این دانشجوی ایرانی مشخص نشده و از سوی دیگر هم مقامات مهاجرت ایالات متحده هنوز در این حوزه اظهارنظر نکرده اند.
روزنامه Crimson White که یک روزنامه دانشجویی در دانشگاه آلاباما است، نخستین بار پس از ظهر چهارشنبه از بازداشت آقای درودی اطلاع داد. بر اساس گزارش همین روزنامه دانشجویی، ویزای درودی در سال ۲۰۲۳ حدود ۶ ماه بعد از ورودش به آمریکا لغو شد، اما هیچ وقت دلیل این اقدام مشخص نشد. گفته می شود که از جانب بخش خدمات دانشجویی و پژوهشی بین المللی دانشگاه به او گفته شده بود که این مسئله اصلا چیز غیرعادی نیست و او تا وقتی که دانشجوی دانشگاه آلاباما است، می تواند در ایالات متحده بماند.
بر مبنای اطلاعات یک صفحه لینکدین که متعلق به درودی است، وی در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آلاباما تحصیل کرده و در رشته مهندسی متالورژی تخصص دارد که بر روی فلزات مورد استفاده برای تولید محصولات صنعتی تمرکز دارد. سال گذشته، وی در لینکدین نوشت که «از اشتراک گذاری» نخستین مقاله انتشار یافته خود بعنوان دکترا «هیجان زده است».


1404/01/07
13:49:24
5.0 / 5
30
تگهای خبر: تولید , خدمات , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل
ارائه تلفیقی از خدمات ذخیره سازی ابری و محتوای مرتبط با فناوری اطلاعات