تمام شغل هایی كه تلگرام بوجود آورده بود

تمام شغل هایی كه تلگرام بوجود آورده بود

دانلود فایل: باآنكه آمار اشتغال فضای مجازی و یا شبكه های اجتماعی و درنتیجه تاثیر فیلترینگ این ابزار در تولید شغل به صورت دقیق مشخص نمی باشد، اما به قول ی وزیر ارتباطات، تلگرام 35 هزار شغل بوجود آورده بود كه اكنون دارندگان این مشاغل به استفاده از فیلترشكن و یا مهاجرت به سایر پیام رسان ها روی آورده اند.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، به قول مسئولان، طبق گزارش های رسمی كسب وكارهای مبتنی بر شبكه های اجتماعی باعث اشتغال زایی بخش زیادی از جوانان بیكار شده است.
از نمونه های تولید شغل در فضای مجازی می توان به فرصت تبلیغات در شبكه های اجتماعی و كانال ها اشاره نمود. برخی از كانال ها علاوه بر تبلیغات، به علت عدم برخورداری از فضای واقعی برای عرضه كالا و خدمات، مبتنی بر شبكه های اجتماعی، زیر ساخت و بستر كار را بوجود آورده و حرفه شان را پیش می برند، فروشگاه هایی دارند و وسایل و تجهیزات خویش را در آن به فروش می رسانند. بعضی از مشاغل حتی خرده شغل هایی هستند كه با بهره گیری از شبكه های اجتماعی تقویت می شوند. ازاین رو وجود مشاغل در شبكه های اجتماعی انكارشدنی نیست.
با بیان عدد 200 هزار شغل در فضای مجازی، این سوال بوجود آمد كه مشاغل ایجادشده در پیام رسانی مثل تلگرام كه مسدود شدنش با حرف وحدیث هایی همراه شد چه عددی است و بعد از فیلترینگ، كدام كسب وكارها از رونق افتاده و از بین رفتند.
پیش از اینكه تلگرام فیلتر شود، بعضی از شاغلان و كسب وكارهای اینترنتی نگران این مورد بودند كه با فیلترشدن این پیام رسان، مشاغل آنها از رونق افتاده و منجر به بیكاری شود، هرچند برخی هم معتقد بودند شغلی در فضای تلگرام وجود ندارد. البته پیش از تلگرام هم اینترنت و فضای مجازی تاثیر زیادی در اشتغال داشت. اما برخی مشاغل صرفا در بستر شبكه های اجتماعی شكل گرفته و رشد كردند.
17 درصد از اشتغال فضای مجازی متعلق به تلگرام بود
محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- به تازگی درباره آمار اشتغال در حوزه فضای مجازی، اعلام نمود كه «از ۲۰۰ هزار شغل فضای مجازی، 35 هزار شغل مربوط به تلگرام بوده است.» باآنكه نمی توان آمار دقیقی از مشاغلی كه با فیلتر شدن تلگرام دچار مشكل شدند، عرضه كرد، اما به اعتقاد كارشناسان تاثیر مسدودسازی این پیام رسان بر بخشی از این مشاغل را هم نمی توان انكار كرد. همان گونه كه وزیر ارتباطات معتقد است: «در حال حاضر كسب وكارها یا از نسخه های غیررسمی تلگرام و یا از فیلترشكن استفاده می نمایند، البته این امكان فراهم است تا از سایر پیام رسان ها هم بهره بگیرند.»
كسب وكارهای فضای مجازی تنها در بستر یك شبكه اجتماعی رشد نمی یابند بلكه می توانند در هر شبكه اجتماعی كه قابلیت تجمیع جمعیت زیادی از افراد جامعه را دارد، فعالیت كنند و اساسا تولید انحصار و وابستگی به یك شبكه اجتماعی یا پیام رسان صحیح نیست؛ با این حال، هم اكنون و از ابتدای حضور كاربران و كسب وكارها در تلگرام، مشاغلی بوجود آمده و تلاش های زیادی برای عضوگیری در كانال های تلگرامی رخ داده است كه انتقال این اعضا و فضا به هر فضای دیگری زمان و انرژی زیادی را می طلبد و همین مبحث هم تبدیل به دغدغه ذهنی صاحبان مشاغل شد.
از جانب دیگر وعده ی تعلق بیمه بیكاری به كسانی كه با كوچ پیام رسان های خارجی به داخلی كسب و كارشان دچار اختلال می شود، نشان داده است مسئولان به اهمیت فضای مجازی و اشتغال ایجادشده در این فضا واقفند و كوچ به پیام رسان های داخلی را مانند انتقال از یك خیابان به خیابان دیگر نمی دانند. با این حال در شرایط كنونی و اهمیت تولید اشتغال، باید به اتفاق تصمیمی برای صیانت از مشاغل فضای مجازی گرفته شود و بر این مورد تاكید شود كه استفاده از فیلترشكن و یا نسخه های دیگری پیام رسان های فیلترشده تنها به صورت مقطعی درمان گر است.



1397/03/15
15:07:33
5.0 / 5
4928
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , پیام رسان , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل