در دومین كنفرانس بین المللی مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا مطرح شد
مبحث فیبر به خانه افق پیش روی كشور در زمینه ارتباطات مبتنی بر فیبر نوری
به گزارش دانلود فایل معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به افق پیش رو در ارتباطات مبتنی بر فیبر نوری و سیستم های اپتیك، اظهار داشت: افق پیش رو مبحث فیبر به خانه (Fiber to home) یا ˮFTTHˮ است و برآورد شده كه طی ۱۰ سال آینده دو میلیون كیلومتر فیبر در كشور مورد نیاز خواهد بود.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، نصرالله جهانگرد در دومین كنفرانس بین المللی مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا (OWC) كه امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، مبحث فیبر نوری و سیستم های اپتیك را مسئله استراتژیك در ارتباطات دانست و توضیح داد: در انتها قرن گذشته مبحث ارتباطات مبتنی بر فیبر نوری مسئله استراتژیك توسعه كشورها شده و هر شهری كه به فیبر نوری دسترسی داشته باشد، امكان توسعه و پیشرفت خواهد داشت.
وی با اشاره به اینكه آینده ارتباطات مبتنی بر ظرفیت های بزرگ بین شهرها، مناطق مسكونی و صنعتی با تاكید بر ارتباطات فیبر نوری است، یكی از شاخص های این مسئله را دسترسی به پهنای باند (broadband) دانست و اضافه كرد: در كشور ما از سال ۹۲ به این سو ظرفیت های پهنای باند توسعه پیدا كرده و امروز با شبكه های دسترسی بومی خود به صورت broadband به این سمت می رویم كه شبكه 4G را تكمیل كرده و شبكه 5G را هم در نقاطی كه اقتصادی باشد، پیاده سازی نماییم.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصریح كرد: در سطح ملی تابحال بیشتر از ۶۰ هزار فیبر بین شهرها و بیشتر از ۱۰۰ هزار فیبر هم در داخل شهرهای كشور فراهم گشته است.
جهانگرد همینطور به افق پیش رو اشاره نمود و اظهار داشت: افق پیش رو مبحث فیبر به خانه (Fiber to home) یا "FTTH" است و برآورد شده كه طی ۱۰ سال آینده دو میلیون كیلومتر فیبر در كشور مورد نیاز خواهد بود.
وی در همین زمینه با اشاره به وجود صنایع كابل كشی (cabling) در كشور، اظهار نمود: سابقه پژوهش در این عرصه در دانشگاه شهید بهشتی وجود داشته و امیدواریم در صورت همكاری بنگاه های اپراتوری، حلقه مهمی از زنجیره صنعتی كابل كشی و فیبر نوری كامل شود.
وی در انتها ضمن اشاره به سایر جنبه های اپتیك همچون استفاده از سیستم های لیزری در ارتباطات به منظور سنجش گری در حوزه های مختلف، افزود: امیدوارم كنفرانس حال حاضر به عمق دانش این جنبه از ارتباطات در ایران اضافه كند، ضمن آنكه از این نظر آینده روشنی پیش روی محققان و صنعت گران است.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا دومین كنفرانس بین المللی مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا (OWC) هفت و هشت اردیبهشت در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می گردد و مقالات این كنفرانس در پایگاه بین المللی IEEE نمایه خواهد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب