بومی سازی ساخت دستگاه ماموگرافی در كشور
دانلود فایل: پژوهشگران یكی از شركت های دانش بنیان با بومی سازی ساخت دستگاه ماموگرافی موفق شدند دستگاه هایی را برای تشخیص سرطان سینه عرضه كنند كه به لحاظ كیفیت تصاویر و قیمت تمام شده با نمونه های خارجی قابل رقابت است.
امین عسكری راد، مدیرعامل این شركت دانش بنیان و مجری طرح در گفت و گو با ایسنا، زمینه فعالیت این شركت را تولید تجهیزات تصویربرداری پزشكی دانست و اظهار داشت: تولید دستگاه ماموگرافی برای تشخیص سرطان های پستان از محصولات دانش بنیان این شركت بشمار می رود.
وی با اعلان اینكه نمونه آنالوگ این دستگاه در دهه ۸۰ تولید شده است، اظهار نمود: از سال ۱۳۹۱ وارد تولید نسخه دیجیتال این دستگاه شدیم كه هم اكنون آنرا به بازار عرضه كردیم و قابل رقابت با نمونه های خارجی است.
بگفته مجری طرح، حدود ۱۰۰ مركز درمانی از این دستگاه بهره برداری كردند.
عسكری راد با اشاره به اهمیت تولید این دستگاه در كشور، اشاره كرد: دستگاه ماموگرافی برای غربالگری و تشخیص سرطان سینه كاربرد دارد و در صورتیكه این بیماری زودهنگام تشخیص داده شود، قابل درمان خواهد بود.
وی تصریح كرد: این دستگاه قادر می باشد ۲ سال پیش از آنكه توده سرطانی پستان قابل لمس باشد، آنرا تشخیص دهد.
این محقق به بیان مزیت های رقابتی این دستگاه نسبت به نمونه های خارجی پرداخت و اظهار داشت: از لحاظ كیفیت تصاویر این دستگاه با بهترین نمونه های خارجی برابری می كند، ضمن آنكه قیمت تمام شده و هزینه های بعد از فروش نیز از نمونه مشابه خارجی پایینتر است؛ چون دانش فنی این دستگاه كاملا در كشور بومی سازی شده است.
عسكری راد با اعلان اینكه این دستگاه توسط برخی شركت های رقبا از كشورهای آمریكا و ایتالیا وارد كشور می شود، اضافه كرد: این سبب رقابت میان ما و شركت های وارداتی شده، به شكلی كه سبب ارتقای كیفیت دستگاه ماموگرافی تولیدی ما شده است.
مدیر عامل این شركت دانش بنیان با اشاره به نیاز كشور به این دستگاه حوزه سلامت و پزشكی، اظهار داشت: طبق آمارها هم اكنون تعداد ۳۰۰ دستگاه ماموگرافی دیجیتال در مراكز درمانی و تشخیصی نصب است كه یك سوم آن از طرف این شركت تامین شده است.
وی با تاكید بر اینكه سالانه میان ۵۰ تا ۱۰۰ دستگاه جدید وارد مراكز درمانی می شود، تصریح كرد: خرید این دستگاه از طرف مراكز درمانی بستگی به خریدهای وزارت بهداشت دارد، چون بخش عمده ای از مشتریان ما بیمارستان های دولتی هستند و در صورت اختصاص اعتبارات میزان تقاضا برای خرید این دستگاه بیشتر خواهد شد.
بگفته این محقق، دستگاه ماموگرافی ساخته شده در كشور به كشورهای عراق و كره جنوبی صادر گردیده است.
منبع: دانلود فایل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب