در قالب همكاری پژوهشگر ایرانی با پژوهشگران ایتالیایی، هنگ كنگی، چینی و امریكایی انجام گرفت
برچسب حاوی نانوذرات برای مقابله با عفونت
دانلود فایل: یك عضو هیئت علمی دانشگاه دامغان، با همكاری پژوهشگرانی از كشورهای ایتالیا، هنگ كنگ، چین و امریكا با انتشار یك مقاله مروری به بررسی برچسب های میكروسوزنی ضدمیكروبی مبتنی بر پلیمرهای زیست سازگار و نانوذرات فلزی جهت كاربرد برای درمان عفونت های پوستی پرداختند.
به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، درمان عفونت های پوستی ناشی از باکتری ها و قارچ ها بصورت موضعی و با روش های معمول در بیماران دیابتی، سرطانی و مبتلایان به ایدز به سبب ضعیف بودن سیستم ایمنی مشکل می باشد. ظهور برچسب های میکرونیدلی ضدمیکربی مبتنی بر پلیمرهای زیست سازگار و نانوذرات فلزی یک وسیله پزشکی امیدوارکننده برای انتقال داروهای مختلف ضدباکتری و ضدقارچ است.
از برچسب های میکرونیدلی بعنوان دستگاه انتقال پوستی در کاربردهای آرایشی و پزشکی استفاده می شود. آنها با تحویل هدفمند مواد بارگزاری شده در خود به لایه پوستی، بعنوان گزینه های بدون درد برای تزریق داخل جلدی داروها و مولکول های فعال زیستی معرفی شده اند.
در این مقاله مروری، آناتومی پوست و موانع آن به همراه عفونت پوستی مورد بحث قرار گرفته است. راهکارهای بالقوه برای طراحی برچسب های میکرونیدلی ضدمیکربی با درمان هدفمند از پلیمرها و دیگر نانوذرات بیان شده است. مکانیسم عملکرد این نوع برچسب های میکرونیدلی هوشمند با مثال هایی آزمایشگاهی و بالینی مورد بررسی قرار گرفته است. در قسمت پایانی این مقاله به بررسی زیست سنسورهای برپایه برچسب های میکرونیدلی ضدمیکربی با گزینش پذیری نسبت به گونه های میکروبی خاص مورد بحث قرار گرفته است و چشم اندازهای پیش رو برای این زمینه کاربردی جهت افزایش ارتباط مواد پلیمری ضدمیکربی در کاربردهای پزشکی مورد بررسی قرار گرفته است تا زمینه ای برای تحقیقات آینده فراهم گردد.
این مقاله نتیجه همکاری دکتر احسان نظرزاده زارع عضو هیات علمی دانشگاه دامغان، با دکتر رضوان جمال الدین و پروفسور رافائل ویچیون از موسسه تحقیقات ملی ایتالیا، دکتر سینتیا ییو از دانشگاه هنک کنگ، پروفسور لینا نیو از دانشگاه علوم پزشکی چین، پروفسور ژن گو و دکترکوژان چن از دانشگاه کالیفرنیا امریکا، پروفسور فرانکلین تای از دانشگاه اگوستا امریکا و دکتر پویان مکوندی از دانشگاه شهید چمران اهواز بوده است که در نشریه Advanced Materials یکی از معتبرترین مجلات انتشارات وایلی، با ضریب تاثیر ۲۵/۸۹ انتشار یافته است.
منبع: دانلود فایل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب