به همت دانشمند ایرانی دانشگاه كلرادو بولدر انجام شد

تقلید یك پهپاد از بادكنك ماهی برای پرواز ایمن

تقلید یك پهپاد از بادكنك ماهی برای پرواز ایمن

دانلود فایل: با تلاش ˮهومن هدایتیˮ مهندس ایرانی دانشگاه ˮكلرادو بولدرˮ یك پهپاد جدید با الهام از بادكنك ماهی ساخته شده است كه قطر آن در صورت احساس خطر می تواند از 20 اینچ تا 33 اینچ تغییر كند و بمنظور بهبود ایمنی هوایی برای پهپادها توسعه یافته است.


ب گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، اگر تابحال یک بادکنک ماهی را دیده باشید، می دانید که چگونه می داند از خود در مقابل خطرات محافظت کند و این کار را با باد کردن خود و در نتیجه بزرگ شدن اندازه خود انجام می دهد تا در مقابل دشمن، تهدیدکننده به نظر برسد یا باد خودرا خالی می کند تا از مسیرهای تنگ رد شود.
اکنون پژوهشگران دانشگاه "کلرادو بولدر" با الهام از این نوع ماهی، پهپاد رباتیکی را طراحی نموده اند که می تواند همین کار را انجام دهد و آنرا "PufferBot" نامیده اند.
"هومن هدایتی" فارغ التحصیل این دانشگاه و سازنده این پهپاد رباتیک اظهار داشت: ما در تلاش بودیم یک ربات ایمن تر طراحی نماییم که بتواند ایمنی بیشتری داشته باشد و با بررسی چگونگی انجام این کار توسط حیوانات شروع کردیم.
به طور دقیق تر، "هدایتی" و تیمش به دنبال خنثی کردن برخورد پهپادها یا هواپیماهای بدون سرنشین بودند تا بتوانند ایمنی آنها را در حال پرواز بهبود بخشند.
"هدایتی" اظهار داشت: من سالهاست که با پهپادها کار می کنم، اما هر وقت بیرون می روم و آنها را به پرواز در می آورم، خیالم از آنها راحت نیست و همیشه به این فکر می کنم که چه اتفاقی می افتد اگر سقوط کند و روی کسی بیفتد و سبب لطمه و خسارت شود. فناوری هایی مانند "PufferBot" می توانند به رفع این دغدغه کمک کنند.
وی اضافه کرد: تا حالا این ترس که ممکنست پهپادها موجب حادثه شوند مانع از استقبال از آنها در خانه ها شده است. به ما گفته شده است که ربات ها عالی هستند و می توانند خیلی از کارها را انجام دهند، اما این ربات ها کجا هستند؟ چرا آنها در خانه های ما نیستند؟ چرا آنها را فقط در کارخانه ها می بینیم؟
اینجاست که فناوری "PufferBot" وارد عمل می شود. این ربات مانند "کیسه هوا" عمل می کند و دارای تسمه های پلاستیکی است که می تواند به سرعت از قطر تقریباً ۵۰ سانتیمتر تا ۸۳ سانتی متر گسترده شود.
وقتی "PufferBot" احساس خطر می کند، در همه جهات توسعه می یابد و فضای ایمنی بین قطعات مکانیکی پهپاد و هرگونه موانع احتمالی به وجود می آورد. از همه بهتر، وزن آن تنها ۴۵۰ گرم است، به این معنا که این کار، پهپاد را سنگین نکرده است.
این اختراع جدید می تواند بطور موثر در عملیات های جستجو و نجات مورد استفاده قرار گیرد و به پهپادها اجازه جستجوی بازماندگان در ساختمان های در حال فروپاشی را می دهد، در صورتیکه از به هدف خوردن پهپادها با آوار نیز جلوگیری می کند.




منبع:

1399/08/06
10:55:11
5.0 / 5
1230
تگهای خبر: دانشگاه , رباتیك , طراحی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل