قائم مقام وزیر علوم مطرح كرد

تبادل علم و فناوری در سطح بین المللی مهم ترین استراتژی وزارت علوم

تبادل علم و فناوری در سطح بین المللی مهم ترین استراتژی وزارت علوم

به گزارش دانلود فایل قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل توجه جدی به اثرگذاری پژوهش ها در جامعه را ضروری دانست و اظهار داشت: مهم ترین استراتژی جمهوری اسلامی ایران در وزارت علوم تبادل علم و فناوری در سطح بین المللی است.


به گزارش دانلود فایل به نقل از ایسنا، حسین سالارآملی در جریان سفر خود به استان یزد با حضور در اولین كنفرانس رؤسای دانشگاه های ایران و مجارستان كه به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد، اظهار نمود: این كنفرانس باعث افزایش اطلاعات طرفین از وضعیت نظام آموزش عالی در دو كشور می شود كه در فرایند افزایش و تقویت همكاری ها در آینده بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی با بیان این كه ایران در رده میانه كشورهای درحال توسعه قرار دارد، نقش دانشگاه ها را در فرایند تحول جوامع بسیار مهم دانست و اضافه كرد: مهم ترین استراتژی جمهوری اسلامی ایران تبادلات علمی و فناوری در سطح بین المللی است.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مركز همكاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه سخن خود به سه هدف عمده این سیاست اشاره نمود و اظهار داشت: اهداف اصلی این سیاست در جمهوری اسلامی ایران مواردی از قبیل حل مشكلات جامعه در كنار تجاری سازی پژوهش و نتایج، توسعه آموزش حرفه ای و بین المللی كردن آموزش عالی (دانشگاه ها و مراكز پژوهشی) است.
سالار آملی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان گزارشی آماری از وضعیت نظام آموزش عالی در ایران پرداخت و تصریح كرد: هم اكنون حدود ۸۱ هزار نفر هیات علمی در بخش دولتی و خصوصی به نام آموزش عالی در حال فعالیت هستند.
وی همینطور از ۵۳ هزار و ۳۴۰ مقاله انتشار یافته پژوهشگران ایرانی در مجلات بین المللی اسكوپوس و آی اس آی اطلاع داد و اظهار داشت: در سال ۲۰۱۸ طرح های مشترك پژوهشی بین ایران و سایر كشورها به ۴۶۶ مورد افزایش یافت كه از این تعداد حدود ۵۰ درصد آنها با كشورهای عضو اتحادیه اروپا بوده است.
قائم مقام وزیر علوم با اشاره به اثرگذاری پایین این پژوهش ها در جامعه ایرانی این مساله را بزرگ ترین چالش دانست و توجه جدی به اثرگذاری پژوهش ها را در جامعه خواهان شد.
وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در ایران در جهت تقویت حوزه علم و دانش از تأسیس ۴۳ پارك علم و فناوری، ۱۸۶ مركز رشد، ۳۰ هزار مركز پژوهشی، ۲۳۱ میلیون دلار صادرات پژوهشی و فعالیت بیشتر از چهار هزار شركت دانش بنیان در كشور اطلاع داد.
سالارآملی در انتها بر همكاریهای ایران و مجارستان در زمینه فعالیتهای پژوهشی مشترك، دوره های تحصیلی مشترك، راهنمایی مشترك رساله های دكترا و گروه های پژوهشی مشترك تاكید كرد.




1398/02/08
22:24:25
5.0 / 5
3994
تگهای خبر: دانش بنیان , دانشگاه , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
IT File دانلود فایل
itfile.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دانلود فایل محفوظ است

دانلود فایل

دانلود و اشتراک گذاری فایل